Ets aquí
Inici > Noticies > UGT signa el conveni de la sanitat concertada

UGT signa el conveni de la sanitat concertada

SIGNAT EL CONVENI DE LA SANITAT CONCERTADA

S’acorden increments salarials al voltant del 2% per al 2018, 2019 i 2020,  millora la prestació per incapacitat temporal i es retorna a la jornada de 1.620 hores/any

Aquest migdia s’ha signat el II Conveni Col·lectiu de Treball dels Hospitals d’Aguts, Centres d’Atenció Primària, Centres Sociosanitaris i Centres de Salut Mental Concertats amb el Servei Català de la Salut. El nou conveni de la sanitat concertada (SISCAT), que empara 50.000 treballadores i treballadors a tot Catalunya, ha estat signat per la UGT de Catalunya, CCOO i SATSE i les patronals UCH, CAPS i ACES.

Els acords més importants són:

  • Increment retributiu 2018: el mateix increment que a funció pública (1,70% des de gener de 2018 + 0,25 addicional des de l’1 de juliol de 2018).
  • Increment retributiu 2019: increment fixe 2,25% des de gener, més possibilitat d’afegir variable addicional.
  • Increment retributiu 2020: increment fixe 2% des de gener, més possibilitat d’afegir variable addicional.
  • Millora de la prestació per incapacitat temporal des de la signatura, complementant fins al 100 % de la retribució des del primer dia del procés.
  • Retorn gradual a la jornada de 1.620 hores/any entre els anys 2019 i 2020 als treballadors i treballadores a qui se’ls hi va incrementar.
  • Equiparació de la retribució anual fixa dels centres d’Atenció Primària amb l’Hospitalària.

Aquest matí, prèviament a la signatura, la UGT de Catalunya hem celebrat una assemblea de delegats i delegades de la sanitat concertada que han ratificat el preacord.

Comparteix:
Top