Ets aquí
Inici > Noticies > Els companys de l’àmbit sanitari: Contra el Coronavirus a pit descobert

Els companys de l’àmbit sanitari: Contra el Coronavirus a pit descobert

Aquesta darrera setmana la UGT hem adreçat tant a la Consellera de Salut com al Conseller de Treball, Afers Socials i Família diverses cartes denunciant la situació de risc de contagi de les treballadores i treballadors de l’àmbit sanitari.

Som conscients que ens trobem en una situació d’emergència sanitària motivada per la pandèmia creada pel covid-19, i que tots els esforços s’han de posar al servei dels ciutadans tant dels que estan malalts com de la població sana que també s’ha de preservar. En aquest sentit vam posar a disposició del Departament els nostres delegats i delegades arreu de Catalunya en la mesura que fossin necessaris, entenen que tots teníem una fita comú, fer front ala Covid-19.

Aquesta crisi està afectant  la salut física i psíquica de moltes treballadores i treballadors, que han d’afegir a la sobrecàrrega assistencial el neguit de pensar que s’estan sobreexposant a la possibilitat de contagi perquè no poden comptar amb les mesures de seguretat necessàries.

Per tot això la UGT no ens cansarem d’exigir als principals Departaments implicats en la lluita contra el Coronavirus que es prengui seriosament la protecció de la salut de les seves treballadores i posi a la seva disposició els EPIs necessaris per poder tirar endavant la seva feina amb garanties.

 

Comparteix:
Top