Salutacions company/a!

Benvingut al teu portal sindical!
Benvingut a la UGT de Catalunya!

encarna

Em complau saludar-te des de la web de la Federació de Serveis Públics de la UGT de Catalunya. Una organització històrica compromesa amb els drets de tots els empleats públics de Catalunya. Un sindicat reivindicatiu, autònom i plural que lluita pel benestar social en coherència amb els valors democràtics, pilars del seu model d’acció

Tens al teu abast una eina de comunicació actual que respon a l’aposta del sindicat d’estar més aprop dels treballadors i treballadores públics, així com de la societat en general.

Aquest instrument, pot oferir-te informació inmediata i global en forma de documents, serveis en línia, notícies actualitzades i diferents espais de participació on podràs realitzar les teves consultes

La web de la FSP-UGT de Catalunya vol ser també un recurs útil i eficaç per al conjunt d’afiliats i delegats de la UGT en la seva tasca diària als diferents centres de treball. Espero que l’ús d’aquest mitjà permeti que la nostra comunicació sigui molt directa i així millorar el nostre servei i la resposta sindical.

Us convido a recórrer tots els racons d’aquest punt de trobada, compartim l’ús i la millora d’aquesta eina, que és de tots i per a tots, d’acord amb els reptes de la nostra societat i del nostre sindicat.

A la FSP-UGT de Catalunya ja ens estem preparant pel demà.

Espero la teva participació, les teves opinions i que t’apropis a la nostra organització, a la nostra comunitat…

Comparteix: